maanantai 17. maaliskuuta 2014

Aurinkoista alkuviikkoa!

Aamulla mittari näytti pakkaslukemia, mutta se ei paljon menoa haitannut. Aurinko paistoi ja paistaa edelleen aivan ihanasti! 

Laitettiin ikkunoihin jo kesäverhot ja käytiin Kuopiossa shoppailemassa. Matkuksesta tarttui mukaan yhtä sun toista mukavaa... :) Mm. peplum-toppi (joka ei varmasti ole paras valinta minun vartalolleni, mutta kun J:kin tykkäsi siitä niin mukaanhan se lähti)! Kyseisestä topista ei ole kuitenkaan kuvaa nyt.


Rakastuin tähän takkiin aivan  täysin! Nyt vaan niitä kesäkelejä, kiitos ;)



Never stop dreaming!
Nam!

Mutta takaisin itse aiheeseen. :)
Unohdin edelliseen postaukseen lisätä vielä yhteismitat, eli 412.5cm näyttää mittanauha tällä hetkellä. Noihin sentteihin mahtuu siis rinnanympärys, vyötärö, vatsamakkara, lantio, reisi sekä käsivarsi.
Enää sentit eivät lähde yhtä ripeästi kuin alussa, mutta pudotus se on pienikin pudotus. Ja valokuvista näkee että jotain muutosta tapahtuu, vaikkei sitä aina itse jaksa uskoa tai huomatakaan.

Älkää välittäkö ylemmän kuvan alusvaatteista... Yläosaan mätsäävät stringit olisivat ehkä olleet liikaa herkimmille katsojille :D Tosin myös tuossa kropassa on sulattelemista, sori.

Ainakin peppu ja reidet ovat saaneet muotoja, luulen mä?

Kohta pääseekin salille, tänään on tarjolla kaikkea kivaa: VatsaPeppu, LadyEnergy, BodyCombat ja CXWorks. Tekisi mieli mennä kaikkiin noihin! Joten morjens!

Loppuun vielä kuva ihanasta yllätyksestä joka odotti minua töissä.  Heh, mulla on ihan parhaat työkaverit. :)

FreeStyle verensokerimittari tuunaustarroilla sekä kuorilla + ihana Peppi Pitkätossu säilytyspussukka. Näillä jos ei hoitomotivaatio parane niin ei millään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti